Nanocoating geeft vuil en water geen kans!

Nanocoating de nieuwe techniek bij Weel Schoon, maar hoe werkt het?

Nanocoating is gebaseerd op nanotechnologie. De nieuwe en innovatieve techniek zorgt ervoor dat zelfs de kleinste atomen worden omringt door vuil- en waterafstotend middel. De nanogedeelten hechten zich aan het oppervlak en bieden zo het vuil en water geen kans. Nanocoating zorgt zo voor een gepolijst en kraakhelder oppervlak.

Nano coating voor een duurzamer en veiliger resultaat

Door de extra laag over het oppervlak zorgt deze techniek voor een grondiger en duurzamer resultaat en is zeer onderhoudsvriendelijk. De vuil- en waterafstotende laag zorgt ervoor dat het onderhoud snel, gemakkelijk en efficiënt gebeurd.

Veiliger? Jazeker! Nano coating zorgt er bijvoorbeeld voor dat het glas schoner wordt, langer schoon blijft en dus zichtbevorderend werkt. Deze methode wordt dan ook veel gebruikt in de scheepvaart. Wilt u ook uw boot of schip reinigen?

Waar is nanocoating voor geschikt?

Nano coating is geschikt voor de volgende materialen:

Nano coating is daardoor geschikt voor uw auto, uw boot, uw woning, al uw hout en nog veel meer. Wilt u meer weten? Bel gerust voor meer informatie naar 0596 59 10 04. Of vul het contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Samenwerkingsverband voor uitstekend resultaat

Weel schoon heeft een goed samenwerkingsverband met het Duitse bedrijf Detlef von Dach (www.devoda.de). Dit bedrijf produceert en levert de grondstoffen voor nano-coating. De samenstelling is namelijk belangrijk voor een goed resultaat.

 

Telefoon: 0596 - 59 10 04

Door een innovatieve,
efficiënte en kleinschalige
organisatie een
maximale poetskracht.

Zakelijk: Klik hier om een afspraak te maken met Weel Schoon

Particulier? Klik hier om met 5 minuten een offerte te ontvangen van Weel Schoon.

Facebook Weel Schoon

Offerte in 5 minuten van Weel Schoon

Schoonmaakbedrijf Weel Schoon
Weel Schoon